Homepage » Baltische Staten

Reizen naar de Baltische Staten - Estland, Letland & Litouwen.

Het grootste aanbod van reizen naar Baltische Staten vindt u bij Sovjet Reizen. Een reis naar de Baltische Staten; Estland, een reis naar Letland of een reis naar Litouwen kan in de vorm van een groepsreis of individuele reis.

Als u kiest voor een vakantie in groep dan biedt Sovjet Reizen diverse reizen variërend van 8 tot 16 dagen. Bij een groepsreis is alles tot in de puntjes verzorgd en inclusief. Goede accommodaties, alle entreegelden, vol-pension en een deskundige gidsen. Daarbij is een populaire manier van de Baltische Staten ontdekken onze fly-drive van 15 dagen.

Een reis naar de Baltische Staten is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar de Baltische Staten.

 

16 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar de Baltische Staten gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar de Baltische Staten wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.  

5 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Rusland & de Baltische Staten.Kiest u voor een groepsreis naar Rusland & de Baltische Staten, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de combinatiereis van de Baltische Staten, Finland en Rusland. 

4 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar de Baltische Staten. Kiest u voor een groepsreis naar de Baltische Staten, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest populaire reis uit ons aanbod is de 10-daagse Nederlandstalige rondreis Baltische Staten. Zeer populair zijn ook de groepsreizen in internationaal gezelschap.Een reis door de Baltische Staten&n ...

2 GEVONDEN REIZEN

Een Fly-drive reis naar de Baltische Staten is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met deze drie prachtige landen. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u onderweg stopt om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur.De routes van onze populaire Fly-drive reizen naar de Baltische Staten zijn met zorg samengesteld. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de basisroute van de Fly-drive naar eigen we ...

5 GEVONDEN REIZEN

Sovjet Reizen biedt diverse fietsvakanties en wandelvakanties naar de Baltische Staten aan. Als u graag fietst of wandelt over prachtige, rustige wegen met een schitterende omgeving bent u bij Sovjet Reizen in goede handen. U verblijft in comfortabele hotels waar u in de avond zich heerlijk kunt ontspannen. De fiets- en wandelroutes voeren u langs de mooiste plaatsen van Estland, Letland en Litouwen.