Terug


Uw detailsHotel Details
Vlucht Details
Prijsdetails
Prijsdetails

Hotel Details

Maak uw keuze voor de prijsdetails

Homepage » Bulgarije » Sofia »
Bulgarije, 15-Daagse fly-drive in Bulgarije LO Bewaar dit hotel

Bulgarije / Sofia

Reizen naar Bulgarije. Ontdek Bulgarije op uw eigen manier tijdens een fly drive. Bezoek prachtige kloosters en kerken wanneer het voor u het beste uitkomt met deze fly-drive in Bulgarije. Aanschouw de overweldigende natuur vanuit de huurauto of maak een extra tussenstop om de omgeving in u op te nemen en maak kennis met de Bulgaarse cultuur en bevolking. Gedurende deze vakantie in Bulgarije deelt u uw eigen tijd in, terwijl u wel de belangrijkste hoogtepunten krijgt te zien.
Kies uw vertrek datum
Verzorging
Selecteer uw gewenste reisperiode
Aantal dagen
Selecter aantal kamers
Selecteer kamer type 1
Kies uw vertrek datum
Vertrek »
Aantal nachten
14 nachten
Do
21
Vr
22
Za
23
Zo
24
Ma
25
Di
26
Wo
27
Do
28
Vr
29
Za
30
1190119011901190119011901190119011901190
 « EerderLater »


U kunt bij deze reis kiezen voor overnachtingen in 3 sterrenhotels of 4 sterrenhotels. Opgave bij boeking. Alle hotels zijn centraal gelegen met nette kamers voorzien van bad of douche, toilet, televisie en airconditioning.

Voor de categorie van 3 sterren, maken wij gebruik van onderstaande hotels of gelijkwaardig:
• Sofia - hotel Sofia Place
• Sandanski omgeving - hotel Zlaten Rojen
• Devin - hotel Devin Spa
• Plovdiv - hotel Alafrangite
• Sunny Beach omgeving - hotel Friends
• Varna - hotel Splendid
• Veliko Tarnovo - hotel Gurko

Voor de categorie van 4 sterren, zijn onderstaande hotels een voorbeeld:
• Sofia - hotel Central Park*
• Sandanski omgeving - hotel Sandanksi
• Devin - hotel Spa Persenk
• Plovdiv - hotel Trimontium*
• Sunny Beach omgeving - hotel Bellevue
• Varna - hotel Romance
• Veliko Tarnovo - hotel Bolyarski*.

*Voor de beschrijving van deze hotels verwijzen wij u naar de 8-daagse rondreis of gelijkwaardig.


.

 

Bijzonderheden
Alle prijzen zijn per persoon op basis van min. 2 personen.

Upgrade Autohuur
U heeft de keuze om uw huurauto te upgraden van groep A naar uit de onderstaande categorieën:
Groep (* of gelijkwaardig)           Prijs 15 dagen
B: Renault Megane 1.6*              € 135,-
C: Renault Megane Sedan*         € 170,-
D: Renault Laguna 2.0*               € 240,-

Huurprijs inclusief:
- Ongelimiteerd aantal kilometers
- CDW (Collision Damage Waiver)
- TPW (Diefstalverzekering)
- Belastingen

Inclusief:
- Alle overnachtingen in de hotels zoals vermeld in het programma naar keuze 3* of 4*
- Dagelijks ontbijt
- Parkeerkosten hotels
- Autohuur Groep A
- GPS systeem

Exclusief:
- Vluchten (vanaf € 120,-) 
- Eventuele verzekeringen

TIPS EN INFORMATIE OVER UW VAKANTIEBESTEMMING: BULGARIJE

Elektriciteit
De netspanning in Bulgarije is hetzelfde: 220-240 volt. Soms in binnenlandse dorpen kan het zijn dat men een wereldstekker nodig heeft, maar dit komt zelden voor.

Eten en drinken
Restaurants:
In de restaurants in de vakantiegebieden is de smaak van het eten nogal eens afgestemd op het toerisme, waardoor de identiteit van de traditionele keuken aan het verwateren is. Nu er veel meer kritische Westerse toeristen over de vloer komen is er een kentering zichtbaar, vooral in de restaurants van de wat duurdere hotels langs de Zwarte Zee en in Sofia. Een keten van folklorerestaurants werden opgezet, de zogenaamde mehani. Over het algemeen kan men in dergelijke gelegenheden goed en bovendien gezellig eten. Niet alleen omdat het personeel er beter is opgeleid, maar ook omdat deze restaurants (kennelijk) prioriteit krijgen bij de bevoorrading en distributie van levensmiddelen. Vrijwel alle folklorerestaurants zien er uitstekend verzorgd uit en s avonds krijgt men er naast een spotgoedkope maaltijd, bovendien een folkloristische show voorgeschoteld.

Maaltijden
De Bulgaarse keuken bestaat vooral uit vlees- en visgerechten. Vooral in de kustgebieden is de keuze aan visgerechten zeer uitgebreid. De Bulgaarse keuken kent veel Turkse, Griekse en Westerse invloeden.
Enkele gerechten:
• Tarator: koude yoghurt en komkommersoep
• Kavarma: stoofpot van vlees met groenten
• Gyuvech: gestoofde groenten met lamsvlees
• Kyufteta: kruidige gehaktballen of hamburgers
• Schapenkaas: tijdens vrijwel alle maaltijden in hotels en restaurants komt schapenkaas voor.
• Kyopulo: een salade van gegrilde aubergines, paprika, knoflook en peterselie.

Drinken
In Bulgarije kan men beter geen kraanwater drinken, voorzichtigheid is geboden. Een fles mineraalwater kost nog geen 30 Eurocent en dit is verkrijgbaar in elke supermarkt, kiosk en benzinestation. Rakia is de bekendste Bulgaarse drank. Het wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Elk dorp heeft een eigen stokerij. Rakia wordt gemaakt van druiven of pruimen.

Sterke drank:
Bulgarije neemt als wijnland een sterke positie in. Over de kwaliteit van de Bulgaarse wijn zijn de meeste kenners het eens. Een rode Bulgaarse Cabernet Sauvignon bijvoorbeeld, gemaakt van de gelijknamige beroemde wijndruif, kan zich zeker meten met zijn Franse soortgenoten, maar is aanzienlijk goedkoper. Ook bier wordt veel gedronken.

Koffie en thee:
Bulgaren drinken meestal Turkse koffie (Tursko kafe: zwart met veel suiker). Vaak kan men ook espresso krijgen of koffie met melk. De kwaliteit van de koffie is evenwel erbarmelijk. Geroutineerde Bulgarije-gangers herkent men dan ook aan een meegebrachte pot vertrouwde oploskoffie.

Fooien
U bent natuurlijk geheel vrij in het bepalen van de hoogte van uw fooi of helemaal geen fooi. Toch is het in Bulgarije gebruikelijk om een fooi te geven van zo'n 5-10% van de totale rekening. In restaurants en in cafés is het gewoonte wat wisselgeld te laten liggen. In hotels is het gebruikelijk om de mensen van de bagage een Lev te geven, ook voor een kamermeisje is dit gebruikelijk.

Fotograferen en filmen
U mag in Bulgarije overal foto's maken of filmen, met uitzondering van militaire plaatsen, grensposten, havens en vliegvelden, en in overheidsgebouwen. Bij sommige kloosters, musea en opgravingen moet u eerst iets bijbetalen om te mogen filmen of fotograferen. Dit staat duidelijk bij de toegang aangegeven. Als u mensen wilt fotograferen, vraag dan wel om toestemming.

Geld- en bankzaken
De naam van de Bulgaarse munteenheid is de Lev, meervoud leva en de officiële afkorting van de lev is BGN.
1 lev is weer onderverdeeld in 100 stotinki, dat zijn de Bulgaarse centen.
1 Euro is ongeveer 1,96 lev (01-11-19).
U kunt op veel plaatsen in Bulgarije pinnen of geld wisselen bij een van de vele wisselkantoren of banken. Bekijk echter wel eerst kritisch de koers, want dat kan zeer verschillen, probeer waar nodig af te dingen op de wisselkoers. In hotels krijgt u ook veelal een zeer slechte koers.
Geldige pin en creditcard zijn: Eurocard, MasterCard, Maestro, Cirrus, JCB, VISA, VISA Election.
Invoer of uitvoer van buitenlandse deviezen of Bulgaarse Leva tot een bedrag van (de tegenwaarde van) 8.000 leva (1 Euro is ca. 1,96 lev) is toegestaan. Van bedragen daarboven dient aangifte te worden gedaan. Hier dient strikt de hand aan te worden gehouden. Het niet declareren is volgens de Bulgaarse wet strafbaar. Bij bedragen boven de 25.000 Bulg. Leva dient ook de herkomst te worden gemeld.

Gezondheid
De gezondheidszorg in Bulgarije is niet te vergelijken met die in Nederland, toch is de kwaliteit die wordt geboden zeker niet minder. Sinds 1999 werkt Bulgarije aan een drastische hervorming van de gezondheidszorg. De belangrijkste peilers daarvan zijn een ziektekostenverzekering en een landelijk netwerk van huisartsen. In 2002 werd 4,7 procent van het bruto binnenlands product besteed aan de gezondheidszorg. Dit komt neer op bijna 75 euro per persoon.
De particuliere gezondheidszorg neemt een steeds belangrijkere positie in. Het aantal particuliere ziekenhuizen is nog niet zo groot, maar steeds meer specialisten beginnen privé-praktijken binnen de faciliteiten van publieke zorginstellingen. Zolang de inkomens in Bulgarije nog laag zijn, blijven de bestedingen aan particuliere zorg echter beperkt en alleen beschikbaar voor de allerrijksten.
•  Apotheken
In Bulgarije zijn ook genoeg en goed uitgeruste apotheken die u de geneesmiddelen en medicijnen kunnen bezorgen die ook in Nederland zijn te verkrijgen. Belangrijk hierbij is dat u wel de Latijnse benaming van het geneesmiddel of medicijn meeneemt. Hierdoor weet de Bulgaarse apotheker feilloos welk medicijn of geneesmiddel hij moet maken. De apotheken zijn doorgaans geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur en op zaterdag tot 14:00 uur. In de grote steden zijn de dienstdoende apotheken 24 uur per dag open. Pijnstillers zijn eenvoudig te verkrijgen zonder recept zowel bij de apotheek als ook bij de drogist. Wanneer u medicijnen of geneesmiddelen in Bulgarije koopt dan zult u dat direct contant moeten voldoen, het is daarom van belang hiervan een bon te vragen zodat u dit bij thuiskomst kunt declareren bij uw verzekering.
De omvang van de markt voor geneesmiddelen bedroeg in 2003 622 miljoen lev, oftwel 316 miljoen euro. Grofweg tweederde van de totale omzet is afkomstig uit het buitenland. Uit Nederland werd voor 9,5 miljoen euro geïmporteerd.
De belangrijkste lokale leveranciers van geneesmiddelen zijn Balkanpharma en Sopharma. Balkanpharma is in IJslandse handen en exporteert een groot deel van de productie. Bulgarije is netto-exporteur van geneesmiddelen.
Alle geneesmiddelen dienen vooraf in Bulgarije te worden getest en geregistreerd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij het Bulgarian Drug Agency. De toetsingscriteria zijn al grotendeels op Europese leest geschoeid.
•  Medische hulpmiddelen
De markt voor medische hulpmiddelen werd in 2003 op ruim 52 miljoen euro geschat. Dit komt neer op minder dan 7 euro per persoon, ongeveer een tiende van de marktomvang in de Europese Unie. Veel producten zijn afkomstig uit het buitenland, met name uit Duitsland en de Verenigde staten. Ook Nederland is een belangrijke leverancier van medische hulpmiddelen en apparatuur.
Een lokale agent is voor distributie in Bulgarije essentieel. Iemand die goed is ingevoerd in de branche en de juiste contactpersonen heeft, weet de goede ingangen wel te vinden. Om de markt te verkennen is een bezoek aan een vakbeurs de moeite waard.

Vaccinaties:
De informatie omtrent vaccinaties kan veranderen. Bovendien is de vraag wat u nodig heeft afhankelijk van eerdere vaccinaties, eventuele gevoeligheid voor bepaalde middelen, zwangerschap, leeftijd etc. Neem voor advies daarom altijd tijdig contact op met uw huisarts. Wij geven telefonisch geen verdere informatie.

Nog enkele adviezen voor een prettige verblijf:
Gun uw lichaam en geest de tijd om zich rustig aan te passen aan de nieuwe locatie. Vermijd spanningen, plan niet meteen van alles. Doe het de eerste dag in ieder geval kalm aan. Als u goed uitgerust bent, kunt u alle nieuwe indrukken etc. het beste verwerken en heeft u genoeg energie om veel te doen. 

Wegennetwerk
Het wegennetwerk is anders als in Nederland of België. Houdt er rekening mee dat er een langere reistijd geldt dan thuis. De gemiddelde snelheid is 70 km per uur en de wegen zijn niet allemaal in optimale staat.

Paspoort, visa en douanebepalingen
Hieronder staat wat bekend was bij het ter perse gaan van deze editie. Deze informatie kan veranderen. Neem op reis een fotokopie mee van uw paspoort en houd die gescheiden van dit reisdocument, zodat de procedure om een nieuw paspoort te verkrijgen in geval van verlies of diefstal vergemakkelijkt wordt.

Paspoort:
Voor een vakantie naar Bulgarije heb je een paspoort of identiteitskaart nodig, die op dag van vertrek uit Bulgarije nog geldig is.

Visum:
Voor Bulgarije heb je bij een verblijf korter dan 90 dagen geen visum nodig. Voor meer informatie of online regelen van je visum kan je terecht bij de ambassade van Bulgarije.

Douanebepalingen:
Over wat je meer dan toegestaan meeneemt zul je belasting moeten betalen over alles wat uitkomt boven het maximum. Een boete bij grove overtreding lijkt me ook vrij waarschijnlijk.
Wat mag je voor eigen gebruik per volwassene meenemen binnen de Europese Unie?
- 800 sigaretten (= 4 sloffen van 200 sigaretten)
- 400 sigaren of cigarillo's
- 1 kilo tabak (bijvoorbeeld 20 pakjes shag)

Post, internet en telefoon
Post:
Een poststuk of kaart zal er doorgaans een week over doen om vanuit Bulgarije Nederland te bereiken. Postzegels kunt u in Bulgarije uitsluitend kopen bij het postkantoor, in het Bulgaars is dit:” ïoøa” soms gevolgd door posta. De postkantoren zijn doorgaans geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur.

Internet: Breedband internet is vrij algemeen beschikbaar en van goede kwaliteit. Bulgarije telt buiten Sofia vrijwel geen cybercafés. Slechts een zeer klein aantal restaurants, hotels en bars in Sofia biedt draadloos internet aan. Vaak is dit gratis.

Telefoon: Om vanuit Bulgarije naar Nederland te kunnen bellen, kiest u 0031 en vervolgens het netnummer (zonder 0) en het abonneenummer.
Om naar Bulgarije te bellen, kiest u 00359 en vervolgens het netnummer (zonder 0) en het abonneenummer.
In Bulgarije kunt u uiteraard ook gewoon met uw mobiele telefoon bellen. Mobiel bellen vanuit Bulgarije naar huis is geen probleem en kan via de volgende mobiele providers:
MobilTEL AD
Cosmo Bulgaria
vivatel 

Taal
Bulgaars is de officiële en gemeenschappelijke taal van Bulgarije. In de toeristische gebieden kunnen vakantiegangers over het algemeen terecht met Engels of Duits.

Tijdsverschil
In Bulgarije is het één uur later dan in Nederland. In het voorjaar en het najaar schakelt Bulgarije net als de rest van Europa over op winter- of zomertijd.

Criminaliteit
De kans dat een vakantieganger in Bulgarije met criminaliteit te maken krijgt, is zeer gering. Het is echter wel verstandig de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. Laat geen kostbare spullen zichtbaar in de huurauto achter en huur voor waardevolle bezittingen bijvoorbeeld een kluisje in het hotel of appartementencomplex.

 

Tek imaj görülecek diğerleri display:none tıklayınca açılacak

  BULFLYDR15

 • Dag 1 – Sofia
  Aankomst op de luchthaven van Sofia. U haalt de auto op bij de luchthaven, vanwaar u naar een centraal gelegen hotel in Sofia rijdt. Vanaf hier bezoekt u het centrum van Sofia.
  Overnachting in Sofia.
  Sovjet Reizen assisteert u graag bij het selecteren van de voordeligste vluchtopties van diverse luchthavens.

  Dag 2 – Sofia
  Vandaag staat ter vrije besteding om Sofia op eigen gelegenheid te ontdekken. Sofia is een levendige stad waar veel te beleven is. De stad behoort hoogstwaarschijnlijk tot één van de oudste steden van Europa. Sofia werd 7000 jaar geleden gesticht door de Thraciërs en heette toen Serdika. Daarna volgden er vele volkeren, die hier hun sporen hebben achtergelaten en deze mix van diverse culturen is vandaag de dag nog steeds te merken. Interessant is om een bezoek aan het Nationaal Museum van Geschiedenis te brengen alsmede de Bojana kerk, welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Overnachting in Sofia.

  Dag 3 - Sofia – Rila klooster – Sandanski
  Vanuit Sofia rijdt u via een mooie route dwars door de bergen en langs wijngaarden en tabaksvelden naar het Rila Klooster, gelegen op een hoogte van 1150 meter in het Rilagebergte. Het Rila klooster is één van Europa’s oudste kloosters en staat op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. Het klooster is een symbool voor de Slavische cultuur na een lange periode van bezetting en onderdrukking door de Turken en is door deze geschiedenisr een nationaal bedevaartsoord voor de Bulgaren geworden. U heeft tijd genoeg om rustig rond te lopen en een wandeling te maken. De grot nabij het klooster laat u, volgens de legende, weer als herboren voelen. De reis gaat verder richting Sandanski, één van de bekendste en zonnigste kuurplaatsen van Bulgarije. Overnachting in Sandanski.

  Dag 4 - Sandanski - Devin
  Vanuit Sandinski kunt u het pittoreske plaatsje Melnik gaan verkennen. Het plaatsje met slechts 385 inwoners is een architecturaal kunstwerk met maar liefst 96 monumenten. Melnik ligt verscholen tussen hoge kalksteen rotsen, die vanwege hun gele kleuren en de vreemde vormen bekend staan als de “Zandsteen piramiden”. Maak een wandeling door de smalle straatjes en ontmoet de inwoners van dit kleine plaatsje. Zij wijzen u graag de weg naar het nabij gelegen Rozjen klooster uit de 12e eeuw, bekend om zijn prachtige muurschilderingen en iconen. Wat het klooster nog meer bijzonder maakt is de unieke ligging, die een adembenemend uitzicht biedt over het landschap. Na dit bezoek rijdt u verder naar Devin. Overnachting in Devin.

  Dag 5 - Devin
  Devin is een gezellig stadje, prachtig gelegen aan de voet van de berg, dat bekend staat om zijn mineraalwaterbronnen met temperaturen tot 76 graden. Op zo’n 5 km van het hotel ligt een ecologisch wandelgebied waar u verrast wordt door de diversiteit aan natuurschoon met een grote verscheidenheid aan planten en dieren. Hier kunt u bijvoorbeeld een aantal grotten bezoeken waaronder de "Duivelsgrot" . Geniet van de adembenemende natuur van het Rodopegebergte. Tevens kunt u een bezoek brengen aan Trigrad, een pittoresk dorpje verscholen tussen de ruige bergen of aan de stad Smoljaan. Na deze dag vol ontdekkingen kunt u ontspannen in een spa met helende wateren. Overnachting in Devin.

  Dag 6 - Devin - Pamporovo - Plovdiv
  De rit naar Plovdiv gaat langs charmante dorpjes zoals Shiroka Laka en Stoikite, maar ook door diepe dalen en smalle bergweggetjes waar u prachtige natuurfenomenen te zien krijgt. Stop onderweg ook in Pamporovo, het meest bekende ski-resort van Bulgarije of de wonderbaarlijke bruggen van Chudnite Mostovo. Maak nog een laatste stop bij het Bachkovo klooster, één van de oudste kloosters van het land en tegenwoordig een bedevaartsoord onder bescherming van UNESCO. In de middag komt u aan in Plovidv, waar u tevens overnacht.

  Dag 7 - Plovdiv
  Plovdiv behoort tot de oudste steden van Europa en is de tweede stad van Bulgarije. Hier vindt u sporen van bijna de gehele Bulgaarse geschiedenis. Wandel door de stad en bezichtig het Romaanse theater, het Oude Kwartier en diverse kerken die allen behoren tot de vele bezienswaardigheden die deze historische plaats te bieden heeft. Geniet van een drankje op een terras op een pittoreske binnenplaats.
  Overnachting in Plovdiv.

  Dag 8 - Plovdiv - Sunny Beach (Slanchev Briag)
  Vanuit Plovdiv rijdt u naar de zeer populaire badplaats Sunny Beach. Te voet kunt u eenvoudig het naastgelegen dorpje Nessebar bezichtigen, dat gelegen is op een schiereiland in de Zwarte Zee. De oude ruïnes, kerken en houten windmolens vallen allen onder het UNESCO Werelderfgoed. Overnachting in Sunny Beach.

  Dag 9 - Sunny Beach
  De mooie stranden van Sunny Beach nodigen u uit om de dag lekker aan het water door te brengen. Bent u liever wat actiever, dan kunt u een boottocht maken over de Ropotama rivier of een bezoek te brengen aan de stad Sozopol. Overnachting in Sunny Beach.

  Dag 10 - Sunny Beach - Varna
  Ontspannen rijdt u verder naar Varna, de derde stad van Bulgarije met zo’n 350.000 inwoners. De vele bezienswaardigheden alsmede winkels en terrasjes doen u niet vervelen. Voor de komst van de Bulgaren in Varna woonden er Thraciërs, Grieken, Romeinen en Ottomanen. U vindt hier nog de resten van Romeinse thermen alsook het mausoleum van de Pool-Hongaarse koning. De diverse musea geven een goed beeld van de turbulente geschiedenis. Overnachting in Varna.

  Dag 11 – Omgeving Varna
  Vanuit Varna kunt u eenvoudig het nabijgelegen Aladja klooster bereiken, een rotsklooster verscholen in de bossen. Het Balchik kasteel is het paleis van de vroegere Roemeense koningin Maria en staat tevens bekend om de botanische tuinen. Overnachting in Varna.

  Dag 12 - Varna – Veliko Tarnovo

  Vandaag rijdt u naar Veliko Tarnovo, de ruim 7.000 jaar oude middeleeuwse hoofdstad. Vlak voor Shumen kunt u bij het dorpje Madara stoppen om een bezoek te brengen aan de ruiter van Madara, een bijzonder archeologisch monument. Dit vroegmiddeleeuws reliëf in de rotsen dateert van ongeveer 710 na.Chr. en staat vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de stad Shumen staat het Bulgarije monument welke de 1300 jaar geschiedenis afbeeldt van de oprichting van Bulgarije tot de dag van vandaag. Daarmee is het uniek in zijn soort. Overnachting in Veliko Tarnovo.

  Dag 13 – Veliko Tarnovo

  Veliko Turnovo was ooit de hoofdstad van het Bulgaarse tsarenrijk en nog steeds één van de meest fascinerende plekken van het land. Het hoogtepunt bestaat uit een bezoek aan de ruïnes van de oude vesting Tsarevets. Deze dag kunt u de stad Veliko Tarnovo bezichtigen, alsook het nabij gelegen museumdorp Arbanassi, welke op vier kilometer afstand ligt. Dit stadje herbergt ommuurde villa’s, die eens kleine vestingen waren. Arbanassi wordt omringd door kloosters en kerken. Overnachting in Veliko Tarnovo.

  Dag 14 - Sofia
  Vandaag rijdt u via het Trojaanse klooster en Koprivshtitsa terug naar Sofia. Koprivshtitsa is bijzonder om de afvuring van de eerste kogel tegen de Ottomaanse onderdrukkers in 1876. U kunt op twee manieren terug naar Sofia rijden; over de hoogste bergpas van Bulgarije rijden of langs het Drianovo klooster.. U komt uiteindelijk ook uit bij Koprivshtitsa. Overnachting in Sofia.

  Dag 15 - Sofia
  Na het ontbijt rijdt u naar het vliegveld van Sofia om de auto in te leveren alvorens u vertrekt voor de terugvlucht.

Bulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in BulgarijeBulgarije, 15-Daagse fly-drive in Bulgarije