Verfijn uw reis

Soort reis
Land

Zoekt u een autovakantie door een van de minst bekende landen van Europa? Ver weg van het massatoerisme & een bestemming dat u op eigen tempo kunt ontdekken?  Wat dacht u van een fly en drive naar Montenegro? Een echte aanrader!

U rijdt door de adembenemende natuur, langs de kust met de prachtige baai van Kotor en snuift de lokale sfeer op in de diverse authentieke dorpjes. De selfdrive door Montenegro neemt u ook mee naar het noorden waar u mooie wandelingen kunt maken in de diverse natuurparken. De lokale bevolking verwelkomt u met open armen, u kan genieten van de typische gerechten en rusten op de prachtige stranden.

Op deze door Sovjet Reizen samengestelde autovakantie creëert u de mooiste herinneringen.


Toon

20-Daagse fly-drive door de Balkan - Albanië, Noord-Macedonië, Kosovo en Montenegro

  • Zwemmen in het meer van Ohrid
  • Wandel door de groene bergen, bezoek cultuursteden als Kotor, Pristina en Skopje
  • UNESCO werelderfgoed in Butrint, Ohrid en Kotor
  • Mooie route door de prachtige natuur, langs traditionele dorpen

Een gevarieerde en turbulente geschiedenis heeft de Balkan een smeltkroes van cultuur en architectuur gegeven met Romeinse ruïnes, naast Oostenrijks-Hongaarse villa’s en Ottomaanse bazaars. Imposante bergen en uitgestrekte nationale parken maken de regio perfect voor een fly-drive vakantie. Deze reis combineert de 4 ...(lees meer) minder bekende landen op de Balkan: Albanië, Noord-Macedonië, Kosovo en Montenegro. U bepaalt zelf uw dagelijkse reistempo tijdens deze 3-weekse fly-drive door de Balkan landen terwijl u geniet van de cultuur en de natuur die deze landen te bieden hebben. 

...(inklappen)