Terug


Uw detailsHotel Details
Vlucht Details
Prijsdetails
Prijsdetails

Hotel Details

Maak uw keuze voor de prijsdetails

Homepage » Oekraïne » Kiev »
Oekraine, 5-Daagse stedenreis naar Kiev LO Bewaar dit hotel

Oekraïne / Kiev

Reizen naar Kiev, Oekraïne. Laat u zich tijdens deze 5-daagse stedentrip naar het historische Kiev verrassen. Kiev is de hoofdstad van Oekraïne en heeft een tal van prachtige bezienswaardigheden. Zo neemt de gids u mee voor een citytrip door Kiev en laat u alle hoogtepunten zien met de prachtige kathedralen en historische gebouwen. Tijdens deze groepsreis naar Kiev verblijft u in een comfortabel hotel gelegen in het centrum van Kiev.
8,75
Kies uw vertrek datum
Verzorging
Selecteer uw gewenste reisperiode
Aantal dagen
Selecter aantal kamers
Selecteer kamer type 1
Kies uw vertrek datum
Vertrek »
Aantal nachten
4 nachten
Vr
22
Za
23
Zo
24
Ma
25
Di
26
Wo
27
Do
28
Vr
29
Za
30
799799799799799799799799799
 « EerderLater »

 


Hotel Ukraina****
Een mooi hotel centraal gelegen in het centrum van de stad aan het onafhankelijksplein en hoofdstraat van Kiev. Het hotel is een statig gebouw temidden van restaurantjes, terrasjes, winkels, kerken en musea. Een ideaal hotel voor uw verblijf in Kiev.

Faciliteiten:
Naast 2 restaurants heeft Hotel Ukaina ook voorzieningen zoals een sauna. Andere voorzieningen zijn een bar met lounge area en een kapsalon.

Kamer:
Elke onlangs gerenoveerde kamer heeft een mooi uitzicht op de stad en beschikt over satteliet tv. Andere voorzieningen zijn een air-conditioning, telefoon en minibar. De kamers beschikken over een badkamer met douche en of bad evenals een haardroger.

 

Bijzonderheden
• Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon op basis van 2 personen
• Verlenging mogelijk, vraag onze medewerkers voor meer inlichtingen
• Minimaal aantal deelnemers: 2

Inclusief
• Retourvlucht vanaf Amsterdam met Ukraine Int. Airlines of gelijkwaardige IATA-luchtvaartmaatschappij.
• Engelssprekende gids gedurende de excursie's
• Overnachtingen in Hotel Ukraina**** of gelijkwaardig op basis van logies/ontbijt
• Transfers van de luchthaven naar het hotel en v.v.
• Alle vervoer ter plaatse
• Alle excursies zoals omschreven inclusief alle entreegelden
• Luchthavenbelastingen en toeslagen

Exclusief
• Reserveringskosten

TIPS EN INFORMATIE OVER UW VAKANTIEBESTEMMING: OEKRAINE

Elektriciteit
Oekraïne heeft 220 volt netspanning. Daarnaast is er in treinen en sommige hotelbadkamers een 110 volt aansluiting. Stopcontacten zijn hetzelfde, hoewel sommige dikke stekkers problemen op kunnen leveren. Een verloop- of wereldstekker kan handig zijn, een adapter is niet nodig.

Eten en drinken
Restaurants
:
Het restaurant aanbod in de grote steden is groot en biedt de mogelijkheden om goed en lekker eten. Overal zijn eetgelegenheden, cafés en bars in de stad te vinden. De meeste restaurants accepteren creditcards als betaalmiddel, ook beschikken ze over een Engelse menukaart en Engelssprekend personeel. Nette kleding is verplicht. In de meeste restaurants kun je Russische en Europese gerechten bestellen. Er zijn ook een aantal Georgische en Armeense wat kleinere cafés en restaurants met lekkere en wat pittige gerechten van goede kwaliteit.

Maaltijden
Een ontbijt bestaat in Oekraïne uit brood met kaas, worst, jam of ei zoals bij ons, maar er wordt ook altijd een warm gerecht bij geserveerd, variërend van een bord pap of omelet. Aan het ontbijt kunt u ook kennis maken met de beroemde Russische flensjes met harde vulling, honing of zure room, de zogenaamde blini of oladi. Lunch en diner zijn beide warme maaltijden. Kaviaar is zonder twijfel het bekendste dat de Russische keuken heeft voortgebracht. Koop nooit kaviaar op straat; het is vaak namaak! Traditionele Russische pannenkoeken met kaviaar (ikra) zijn zeer aan te raden, maar ook de uit het tsarenrijk van weleer stammende kip - la Kiev en Boeuf Stroganoff zijn zeer smakelijk. Verder staan er heerlijke salades en stevige soepen zoals borsjtsj of sji op de menukaart.

Drinken
Er wordt geadviseerd geen kraanwater te drinken. Mineraalwater (mineralnaja woda) en andere frisdranken (sok, limonad, napitki) zijn overal verkrijgbaar.

Sterke drank:
De wereldberoemde Russische wodka staat in restaurants per gram op de menukaart. 50 gram staat gelijk aan een glaasje en wordt altijd geserveerd met voorgerecht (zakoeska). Het is ook een van de beste souvenirs met een blikje kaviaar om mee naar huis te nemen. Koop wodka NOOIT op straat, markt of in kleine kiosken, omdat u daarvan nooit zeker weet wat u koopt! Sjampanskoje is de Oekrainse champagne, verkrijgbaar in de varianten 'zoet' en 'halfzoet'. Een derde typische drank is kvas, een licht gegiste brooddrank die zeer smakelijk is en bovendien ook goed tegen de dorst.

Koffie en thee
Thee is een traditionele Oekraïense drank en wordt geserveerd met jam en citroen. Koffie, cacao, melk zijn overal verkrijgbaar.

Fooien
Het is gebruikelijk in Oekraïne om een fooi achter te laten, de richtlijn hiervoor is ca. 10% van het rekeningbedrag. Onze gidsen in Oekraine verwachten aan het einde ook een fooi als zij het werk goed hebben gedaan. Vanzelfsprekend bent u hiertoe niet verplicht.

Fotograferen en filmen
Het gebruik van een fototoestel of videocamera in musea en bij bezienswaardigheden is meestal toegestaan, maar in de regel moet er wel voor bijbetaald worden. Het gebruik van een flits is vaak verboden in musea en kerken. Het fotograferen van een priester of monniken is niet toegestaan. Verder is het verboden militaire en strategische objecten te fotograferen. Ook wordt het niet op prijs gesteld als u de zelfkant van de samenleving wilt vastleggen (vervallen gebouwen, dronken personen, etc). De bevolking laat zich wel fotograferen, maar vraag eerst even om toestemming, dat is wel zo netjes.

Geld- en bankzaken
De munteenheid van Oekraïne is de Hryvnia. In januari 2017 was de waarde van een euro ongeveer 28 Hryvnia. De Hryvnia bestaat uit 100 kopeken. In de praktijk zal u de laatste niet gebruiken. In de grote steden kan u met een pinpas geld halen en met een creditcard grotere uitgaven doen. De bankautomaten bevinden zich bij vrijwel elk metrostation, verschillende plaatsen op straat en bijna binnen elk hotel. Cash geld blijft het makkelijkst, want travellercheques worden slechts beperkt geaccepteerd en het is zeer ongunstig om deze te verzilveren. Oud uitziende of gescheurde biljetten kunnen geweigerd worden. Wilt u Euro’s wisselen in Hryvnia, dan kan u terecht bij banken of wisselkantoren (obmen valjoeti). Banken zijn vaak alleen van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 12.00 uur. Wisselkantoren houden winkelopeningstijden aan en zijn vaak ook op zaterdag en zondag geopend. Bij het geld wisselen dient u het paspoort te tonen. Het is officieel niet toegestaan aankopen te doen in buitenlandse valuta

Gezondheid
Wie in Oekraïne met enige aandacht voor hygiëne vakantie viert, zal meestal geen gezondheidsproblemen tegen het lijf lopen. Hieronder volgt een aantal zaken waarop gelet moet worden.

Drinkwater
De kwaliteit van het drinkwater verschilt in Oekraïne per stad. In Kiev kunt u het leidingwater niet drinken. Mineraalwater is overal verkrijgbaar.

Reisapotheek
In de steden is er eigenlijk bij elke hotellobby wel een apotheekkiosk te vinden. Hoewel er in zowel Kiev, Odessa als Lviv voldoende apotheken zijn, doet u er verstandig aan een kleine reisapotheek mee te nemen met pleisters, thermometer, jodium, pijnstillers, zonnebrandmiddel, pincet, een insectenwerend middel zoals DEET, een jeukverzachtende stift of zalf en middelen tegen koorts, diarree en verstopping. Als u regelmatig essentiële geneesmiddelen moet gebruiken, neem dan een exacte omschrijving hiervan mee in het Engels (niet de merknaam, maar samenstelling en dosering zijn van belang). Neemt een dubbele hoeveelheid mee voor de reisperiode en berg dit gescheiden op, zodat u een reservevoorraad hebt. Medicijnen dient u ten alle tijde in uw handbagage te vervoeren.

Diversen
In de zomer krijgen mensen met contactlenzen regelmatig last van geïrriteerde ogen door stof, zowel op het platteland als in de steden. Neem voor de zekerheid een reservebril mee. Westers maandverband is overal verkrijgbaar.

Vaccinaties
De informatie omtrent vaccinaties kan veranderen. Bovendien is de vraag wat u nodig heeft afhankelijk van eerdere vaccinaties, eventuele gevoeligheid voor bepaalde middelen, zwangerschap, leeftijd etc. Neem voor advies daarom altijd tijdig contact op met uw huisarts.  Wij geven telefonisch geen verdere informatie.

Nog enkele adviezen voor een prettig verblijf
Gun uw lichaam en geest de tijd om zich rustig aan te passen aan de nieuwe locatie. Vermijd spanningen, plan niet meteen van alles. Doe het de eerste dag in ieder geval kalm aan. Als u goed uitgerust bent, kunt u alle nieuwe indrukken etc. het beste verwerken en heeft u genoeg energie om veel te doen. 

Paspoort, visa en douanebepalingen
Hieronder staat wat bekend was bij het ter perse gaan van deze editie. Deze informatie kan veranderen. Neem op reis een fotokopie mee van uw paspoort en houd die gescheiden van dit reisdocument, zodat de procedure om een nieuw paspoort te verkrijgen in geval van verlies of diefstal vergemakkelijkt wordt.

Paspoort
Controleer altijd of uw paspoort nog lang genoeg geldig is voordat u vertrekt. Een paspoort dient nog drie maanden geldig te zijn na terugkomst. Tevens moeten er nog twee lege bladzijden naast elkaar zijn voor het visum.

Visum
Voor Oekraïne is geen visum verplicht voor een verblijf korter dan 3 maanden.

Douanebepalingen
Het invoeren van vers fruit en groente is verboden, evenmin als drugs en wapens. In het algemeen is het meenemen van een liter sterke drank en 250 sigaretten toegestaan.

Post, internet en telefoon
Post:
Post van Oekraïne naar Nederland doet er twee tot drie weken over. Brievenbussen zijn geel van kleur.
Internet: U kunt gebruik maken van het internet vanuit uw hotel, bij Post International, de vele internetcafés. In veel restaurants kunt u gebruik maken van WiFi internet.
Telefoon: Vanuit de grotere steden kunt u vanuit de telefooncellen makkelijk naar huis bellen, ook vanuit de hotellobby. Telefoonkaarten zijn te koop in de metrostations (vraag een kaart met een minimum bedrag van 20 Hryvnia), bij kiosken en op postkantoren, maar niet alle kaarten werken in alle telefoons. Telefoneren vanuit de hotelkamers is erg duur en wij raden dat af. Wat betreft GSM: bij uw provider kunt u informeren wat de kosten zijn om in Oekraïne te bellen en gebeld te worden. Oekraïne heeft het internationale landennummer 0038, Nederland 0031, België 0032.

Taal
In Oekraïne is de officiële taal het Oekraïens, daarnaast wordt Russisch veel gesproken in steden zoals Kiev en Odessa. Tegenwoordig spreken steeds meer mensen een beetje Engels en veel restaurants en cafés hebben ook een Engelse menukaart. De lokale bevolking waardeert het zeer als u een paar woorden Russisch spreekt. De meeste mensen zullen hun best doen om u te helpen wanneer u de weg vraagt. Als u de Oekraïense/Russische taal niet beheerst is het verstandig om van tevoren op zijn minst het alfabet te bestuderen. Het Cyrillisch schrift, waarin het Oekraïens geschreven wordt, vertoond sterke gelijkenissen met het Grieks schrift en enige kennis hiervan is in de metro van Kiev handig.

Tijdsverschil
In Oekraïne is het 1 uur later. De zomertijd loopt in Oekraïne van de laatste zondag in maart tot de laatste zondag in oktober.

Criminaliteit
Op straat is het in Oekraïne veilig. Zoals in elke stad komt criminaliteit wel voor, stap daarom ‘s nachts liever niet alleen in een taxi en al helemaal niet in een gewone auto waar twee of meer personen zitten. Sluit in de nachttrein de coupédeur af met de grendel. Voorwerpen van waarde kunt u veilig in de kastjes van de onderste bedden of in het bagagerek boven de deur van de coupé bewaren. Diefstal kan voorkomen, in het bijzonder in en nabij de metro of in een mensenmassa. Let in Oekraïne, net als in Nederland, op uw waardevolle spullen. Houdt paspoort, geld en andere reisdocumenten altijd veilig bij u of laat ze achter in de kluis van het hotel. Het is aan te raden, een aparte portemonnee te hebben met klein geld, zodat u niet steeds met grote biljetten hoeft te betalen. Toch zal Oekraïne beslist geen land zijn waar u uzelf onveilig voelt.

9

Beste medewerkers van Sovjet Reizen,


Zoals beloofd een iets uitgebreider verslag van de reis naar Kiev:

Dag 1: de vlucht met lunch was zeer goed. Ontvangst van de chauffeur in de luchthaven was prima. Het busje uitstekend. Ontvangst in hotel prima, ontbijt matig goed. Ligging ideaal. Op de kamer waren twee flessen Krimsekt en bijkomend een prachtige schaal vers fruit. Zo is het aangenaam binnenkomen op je hotelkamer.

Dit verzoete de ontgoocheling dat we kamers met zijzicht hadden. We keken uit op een muur 7 meter van ons venster. We hadden uitdrukkelijk gevraagd vooraan liggende kamers. De kamers waren zeer proper, de handdoeken werden dagelijks vervangen en het beddengoed om de twee dagen.

Dag 2: ontmoeting met de gids; van in het begin een zeer goed contact en is zeer goed gebleven tot het afscheid. Na de stadsrondrit (meteen was iedereen al onder de indruk van de stad), het oude deel, de historische gebouwen en een herontdekking van de vele XIXe straten. Er wordt op dit moment enorm veel geld uitgegeven aan het fraaie uitzicht van de vergulde koepels en torens en dit in het groene parkachtig kader. Het Lavra klooster complex is en blijft adembenemend met een goede gids die met ons bereid was tijd te nemen. Wij hadden alle tijd en overgaan in een hogere versnelling was voor ons aanvaardbaar. Na de uitgebreide lunch bezochten we uitgebreid het Pecherski klooster met het uniek kloostermuseum. Wie beweert dan men in Sint-Petersburg zeker in de Hermitage de goudschat van scythische nomaden moet bezoeken en er een zeer duur toegangskaart moet betalen, die moet eerst naar Kiev komen. We zagen er recent opgegraven gouden voorwerpen die in schoonheid en hoeveelheid alles overtroffen wat ik tot op heden gezien hebt.
De nieuwbouw R.K. Kathedraal hebben we op dag 2 niet bezocht maar op een andere dag. Een tip voor jullie is deze kathedraal in de stadstour op te nemen, het wordt een pareltje van moderne kunst waarin we de bouwwijze uit het verleden terugvinden. Samen met de kerk worden twee grote kloostervleugels gebouwd. Naast de Andrreaskerk, Michaelsklooster vernield door de Russische communisten en heropgebouwd door het Oekrainese volk. De indrukwekkende stadspoort. Het mostergebouw van archt. Gorodeski en Rastrellia Maria slot.

Dag 3: Sint Sophia kathedraal. Deze kathedraal uit de 11de eeuw vormt een absoluut hoogtepunt van een bezoek aan Kiev. Indien je beroerd wordt door de orthodoxe kerken, dan behoort Sint-Sophia tot de groep van de tien mooiste. Langs buiten wordt je aangetrokken om de kerk langs binnen te zien. Naast de prachtige fresco's, de iconen wordt je stil bij het bekijken van het groot en grootst gouden Maria mozaïek. Aansluitend een blitz bezoek aan Podol en de omgeving van de Andreaskerk (gesloten op woensdag). Het is me dus niet gelukt in de Sint-Andreaskerk binnen te treden. Na de lunch een bezoek aan een nonnenklooster dat ook tijdens de Sovjetbezetting niet werd gesloten. Men volet er een bedevaartssfeer waar zeer vele gelovigen komen en minder toeristen.
Aangezien we niet naar Tsjernobyl mochten, kozen we alternatief het museum van Tsjernobyl in Kiev. Indrukwekkend, sereen en ten sterkste aanbevolen.

Dag 4: De enige rechtachtige dag van onze reis. Pirogovo is mooi met enkele pareltjes van landelijk leven. Voor ons viel het geheel wat tegen omdat er buiten ons maar een tiental bezoekers waren, omdat slechts vier huisjes niet gesloten waren en naast bewoners in klederdracht hebben we een koppel gezien. Omdat vooral het molenpark (met mooie exemplaren) zeer dringend aan herstel toe zijn. Dit was zeker niet het mooiste openluchtmuseum dat we ooit zagen. De zon kwam te voorschijn en we kregen een uniek museum. Het staatsmuseum van de luchtmacht. Een museum dat zijn analoog niet heeft in de wereld, een zestigtal militaire en civiele originele vliegtuigen. Aansluitend de ontspannen boottocht.

Dag 5: Zeer vroeg vertrek naar een leuk bezoek aan de raketlanceerbasis. Niemand had verwacht dat dit een hoogtepunt zou zijn. Maar de plaatselijke gids straalde zoveel fierheid uit en verheugde zich persoonlijk dat hij bezoekers uit het westen kreeg. Alhoewel hij geen westerse taal sprak hing er van het begin een aparte amusante sfeer in de lucht. Wie tijd heeft moet deze vroegere raketlanceerbasis bezoeken. Na de lunch een uitgebreid bezoek aan het Sofievsky park. Hier mocht iedereen tot rust komen.

Dag 6: Bezoek aan Chernigiv waar we enkele kathedralen maar ook kerken in restaurant met weglating van alle barokelementen konden zien. Het was zonder dus werd er gedoopt en getrouwd aan de lopende band. Voor ons zeer interessant want we zagen de samenstelling van de families aan de hand va ouderdom en kleding. Een huis van een kozakkenleider kregen we niet te zien en uitgebreide uitleg over de rol van kozakken in de loop van de geschiedenis evenmin. En weer lukte het met niet in de Andreaskathedraal binnen te gaan, een gemiste kans.

Dag 7: Blitsbezoek aan Golosevo en mannenklooster Svyato Trotiskaya Kitaevskaya Pustin. Daarna een te lange wandeling door een natuurpark, dan pick-nick met lekker eten. Terug naar Kiev.

Dag 8: Terug naar huis, met een zeer tevreden gevoel bij de reis.

Dhr. van Rompuy en gezelschap


8.5
Voor ieder van ons een prima reis, echt aan te bevelen aan iedereen die denkt Europa bezocht te hebben.
Veel is te danken aan de snelle antwoorden op vele, niet altijd evidente vragen.
De chauffeur is nooit van zijn stuk te brengen ondanks het heel drukke verkeer. Hij bracht ons telkens via sluipwegen naar ons hotel en zo zagen we bijna elke dag een andere wijk. Bedankt voor het veiligheidsgevoel.

Onze gids Ludmilla kent Kiev door en door, zelfs van het allerkleinste monument kregen we de verklaring die erbij hoorde. Ze was enerzijds soepel om in overleg met ons kleine en grote aanpassingen te doen, maar ze was een harde tante waar het nodig was.

Deze reis heeft eens te meer bevestigd dat lunch in het programma te voorzien, ons elke dag minstens een half uur tijdswinst bracht naast lekker voedsel. Aan te bevelen aan iedereen die een ronsdreis maakt.
Het was voor ons, zeker, niet de laatste reis met Sovjet Reizen.

Fam. Luyten

Tek imaj görülecek diğerleri display:none tıklayınca açılacak

  KIE5

 • Dag 1 - Kiev
  In de ochtend vertrekt u vanaf Amsterdam naar Kiev, waar u in de loop van de middag arriveert. Op de luchthaven volgt het onthaal voor de transfer naar het zeer centraal gelegen Hotel Ukraina****. Na het inchecken heeft u de mogelijkheid een eerste kennismaking met de stad te maken. Het hotel is namelijk gelegen aan het onafhankelijkheidsplein en de hoofdstraat van Kiev. Hier vindt u talloze gezellige terrasjes, restaurants en winkels.

  Dag 2 - Kiev
  In de ochtend maken we een stadstour waarbij u een prachtige indruk van deze stad krijgt en langs vele bezienswaardigheden zoals de in neo-byzantijnse gebouwde Sint-Volodymyr kathedraal uit de 19e eeuw komt. De Gouden Poort, een indrukwekkend fortachtig monument dateert uit de eerste helft van de 11e eeuw en deed dienst als hoofdingang van Kiev. De poort werd gebouwd in opdracht van Prins Yaroslav om zo de macht van zijn stad uit te drukken, vooral ten opzichte van het Byzantijnse Rijk, en uiteraard om de stad te beschermen tegen vijandige invallen. Vervolgens bezoeken we de Sint-Sophia kathedraal uit de 11e  eeuw die zich kenmerkt door de mooie muurschilderingen, mozaïeken en fresco’s in het interieur. Aansluitend maken we een wandeling over het Mikhailovskaya plein met het monument van Prinses Olga, de eerste heerser die het Christelijke geloof aannam. Na de lunch vertrekken we richting de Andreevskystraat, één van de oudste straatjes van Kiev waar we een bezoek brengen aan de Sint-Andreevsky kathedraal. Onderweg komen we langs vele typisch Oekraïense kunst- en antiekwinkeltjes en kraampjes met souvenirs. Via de hippe uitgaanswijk Podol, vroeger een Joodse kunstenaarswijk, gaan wij terug naar het hotel.

  Dag 3 - Kiev
  In de ochtend verzamelen we in de lobby van het hotel vanwaar we met het openbaar vervoer richting misschien wel één van de mooiste bezienswaardigheden van de stad rijden. Het 11e  eeuwse Pechersk-Lavra, de zetel van de Russisch-Orthodoxe kerk. Het complex is één van de vier belangrijkste religieuze centra. Het kloostercomplex bevindt zich op de heuvelachtige rechteroever van de Dnjepr rivier en herbergt vele prachtige kerken en torens. Het ondergrondse gangenstelsel van 30 km met kapelletjes en gebedsruimtes is door de monniken gebouwd en bedoeld als woon- en gebedsruimte. Dankzij de geologische structuur van de bodem en een constante temperatuur in de gangen was het mogelijk deze ook als begraafplaats te gebruiken. Deze vele gemummificeerde monniken die nog dagelijks aanbeden worden, getuigen hieraan. De namiddag heeft u ter vrije besteding. Zo kunt u bijvoorbeeld op eigen gelegenheid een boottocht maken over de Dnjepr of wandelen in een van de parken die de stad rijk is.

  Dag 4 - Kiev
  Vandaag kunt u optioneel een bezoek brengen onder leiding van onze gids aan Pirogovo. Daar bezoeken we het openluchtmuseum van nationale architectuur en plattelands leven, één van ‘s werelds grootste openluchtmusea. Hier maakt u kennis met de karakteristieke bouwwijze uit alle etnische regio’s van Oekraïne. De grote collectie huizen, kerken, wind- en watermolens (ca. 300) weerspiegelen het plattelands leven vanaf de 16e eeuw tot heden. In enkele van deze huizen worden ambachten uitgeoefend en zijn winkeltjes gevestigd, het personeel is op traditionele wijze gekleed. De prijs bedraagt € 65,- per persoon en dient bij uw reservering opgegeven te worden.

  Dag 5 - Kiev
  Na het uitchecken heeft u de ochtend nog ter vrije besteding. Onder het plein voor uw hotel ligt het moderne winkelcentrum Globus waar u uw laatste Hryvna’s kunt spenderen. In het begin van de middag volgt de transfer naar de luchthaven.

  Indien gewenst is het mogelijk deze reis te verlengen met extra dagen in Kiev of steden zoals Odessa, Lviv of Jalta. Informeer naar de mogelijkheden!

Oekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar KievOekraine, 5-Daagse stedenreis naar Kiev