Over ons

Wie zijn wij?
Sovjet Reizen is uw vertrouwde Nederlandse reisorganisatie, alweer meer dan 11 jaar gevestigd in Kruiningen.
Sovjet Reizen is staat bekend als dé specialist naar: ARMENIË | AZERBEIDZJAN | BALTISCHE STATEN | BULGARIJE | CHINA | GEORGIË | IRAN | KAZACHSTAN | KIRGIZIË | MOLDAVIË | MONGOLIË | NOORD-KOREA | OEKRAÏNE | OEZBEKISTAN | POLEN | ROEMENIË | RUSLAND | SCANDINAVIË | SLOWAKIJE | TADZJIKISTAN | TURKMENISTAN | WIT RUSLAND |

Waarin maken wij het verschil?
Wij kunnen stellen dat onze persoonlijke benadering naar u als reiziger gecombineerd met onze expertise van de bestemming garant staan voor een unieke reiservaring. Daarbij biedt Sovjet Reizen een traditioneel en degelijk concept, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Jaarlijks vertrouwen duizenden reizigers hun vakantie aan ons toe en tot op heden groeit dit aantal elk jaar. Door de korte lijnen in onze organisatiestructuur kan Sovjet Reizen flexibel en snel inspelen op de wensen van de reiziger.

Uw Garanties in Nederland
ANVR Reisvoorwaarden
Ons bedrijf is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die wij aanbieden zijn de ANVR- Reisvoorwaarden van toepassing, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze Reisvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR brochure 2017/2018. Het boekingskantoor zal u een exemplaar van deze brochure verstrekken. Gebeurt dat niet, vraagt u er dan om. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.  U kunt de ANVR voorwaarden ook teruglezen op
www.anvr.travel
Lidmaatschapsnummer ANVR 4394

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR.
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Indien u niet rechtstreeks boekt bij een SGR-reisorganisator bevelen wij u aan om uw reis te boeken bij een bij SGR aangesloten reisbureau. Zij zijn herkenbaar aan het op hun verkoopkantoren aangebrachte vignet met de lachende wereldbol.
De garantieregeling van de Stichting kunt u nalezen op
http://www.sgr.nl/index.asp
Zoekt u op lidmaatschapsnummer SGR 3226.

Calamiteitenfonds                                                             
Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
   - (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of 
      niet volledig kunnen uitvoeren;
   -  de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis 
     moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.
Per boeking (tot maximaal 9 personen) wordt daartoe een verplichte toeslag van € 2,50 per boeking in rekening gebracht. Reizen binnen Nederland en boekingen met een totale prijs die lager is dan 150 zijn vrijgesteld van heffing.
De voorwaarden van het Calamiteitenfonds zijn na te lezen op
http://www.calamiteitenfonds.nl/calamiteitenfonds/

Uw garanties in België

Verzekering insolvabiliteit verzekerd bij Garantiefonds Reizen, Metrologielaan 8, B 1130 Brussel
Verzekering beroepsaansprakelijk verzekerd door Allianz.
Sovjet Reizen is lid van de VVR, Vereniging Vlaamse Reisbureaus.


Groepsreizen Op Maat & Incentives

Groepsreizen
Een groepsreis organiseren is niet zomaar gedaan. Elke reis kent andere wensen, voorwaarden en een andere invulling.
In de afgelopen jaren heeft Sovjet Reizen grote ervaring opgedaan met het organiseren van verschillende groepsreizen op maat. Zo hebben wij reizen georganiseerd voor verschillende bedrijven, verenigingen en onderwijsinstellingen. Een reis op maat vraagt om een professionele aanpak. Er zijn vele soorten reizen mogelijk, met verschillende thema’s en budgetten. Wij stellen reizen samen naar wens en adviseren u in keuze van hotels, restaurants en excursiemogelijkheden. Neem direct contact met ons voor het aanvragen van uw groepsreis op maat.

Incentive reizen
Wilt u uw medewerkers motiveren & stimuleren?
Wilt u de band met die belangrijke klant verder uitbouwen en uw imago versterken?
Wilt u goede medewerkers behouden?
Sovjet Reizen zal continue op zoek gaan naar ingrediënten die nodig zijn voor een voor uw groep unieke, exclusieve en onvergetelijke ervaring. Een incentive reis is naast maatwerk, ook een visitekaartje voor uw organisatie ten aanzien van personeel of (zaken)relaties. Het is van cruciaal belang dat alles tot in de puntjes geregeld is en aansluit op uw verwachtingspatroon. Wij nemen u graag mee voor een eventueel zogenaamde inspectiereis, waarbij u zelf kunt ervaren en oordelen of ons voorstel overeen komt met uw hooggespannen verwachtingen.
Neem direct contact met ons voor het aanvragen van uw incentive reis.

Zakelijke Dienstverlening
Sovjet Reizen staat ook klaar voor u met betrekking tot zakelijke dienstverlening.
Dankzij ons geavanceerde vluchtreserveringssysteem kunnen wij ten alle tijden de goedkoopste mogelijke vlucht voor u vinden.
Zakelijk dienstverlening waarmee Sovjet Reizen zich voor u tijdens de reizen mee bezighoudt is onder andere:
-  vliegtickets economy class alsmede business class
-  transfers van en naar de luchthaven
-  hotelaccommodatie van eenvoudig tot 5-sterren deluxe
-  visumafhandeling & legalisatie - ook eendagsprocedure en klaarleggen van
   documenten op schiphol
-  tolken (Nederlandstalig)
-  afspraken met bedrijven die u wilt bezoeken, eventueel met Nederlandstalige tolk
-  kaarten voor evenementen
-  eventuele excursies
-  binnenlands vervoer (trein, vliegtuig)