Homepage » Albanië

Reizen naar Albanië

Tijdens een rondreis in Albanië maakt u kennis met de onontdekte parel aan de Adriatische kust. De kleurrijke gebouwen en gezellige pleinen in de hoofdstad Tirana zijn absoluut de moeite waard om te bewonderen. Albanië is een fascinerende ontdekking met onaangetast natuurschoon bij het Ohrid meer. Prachtige landschappen, heerlijke lokale keuken, indrukwekkende archeologische sites en ultieme gastvrijheid. De parel van de Balkan. Reis naar Albanië tijdens onze actieve cultuurrondreis door dit authentieke land.

1 GEVONDEN REIZEN

Bekijk hieronder ons aanbod van alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt!Mocht uw reis er niet bij zitten, neem dan contact op met Sovjet Reizen, want ook individuele reizen kunnen wij voor u op maat maken. Tevens organiseren wij regelmatig groepsreizen-op-maat voor privé groepen zoals verenigingen, universiteiten, brancheorganisaties etc.

1 GEVONDEN REIZEN

Groepsreizen overige landen dan RuslandOok dit jaar biedt Sovjet Reizen weer schitterende en betaalbare reizen aan naar de voormalige Sovjetlanden en daarbuiten. Alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt hebben hun eigen charme. Wat uw vakantiebestemming ook is, in ons aanbod reizen kunt u kiezen voor een cultuurvakantie, rondreizen en individuele reizen. U kunt er zeker van zijn dat uw reis met de juiste zorg is uitgestippeld.Sovjet Reizen heeft en ...