Homepage » Argentinië

Reizen naar Argentië

Tijdens een rondreis in Argentinië maakt u kennis met de indrukwekkende hoofdstad Buenos Aires, het kleurrijke noorden en de imposante gletsjers van het zuiden. De Europees aanvoelende hoofdstad Buenos Aires is het beginpunt voor de rondreis door Argentinië. De regio Salta in het noorden van Argentinië is een fascinerende ontdekking met onaangetast natuurschoon zoals het zoutmeer terwijl het walvis spotten in schril contrast staat met de prachtige gletsjer Perito Moreno. Prachtige landschappen, heerlijke lokale keuken, indrukwekkende en ultieme gastvrijheid. Reis naar Argentinië tijdens onze actieve cultuurrondreis door dit diverse land.

1 GEVONDEN REIZEN

Bekijk hieronder ons aanbod van alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt!Mocht uw reis er niet bij zitten, neem dan contact op met Sovjet Reizen, want ook individuele reizen kunnen wij voor u op maat maken. Tevens organiseren wij regelmatig groepsreizen-op-maat voor privé groepen zoals verenigingen, universiteiten, brancheorganisaties etc.

1 GEVONDEN REIZEN

Groepsreizen overige landen dan RuslandOok dit jaar biedt Sovjet Reizen weer schitterende en betaalbare reizen aan naar de voormalige Sovjetlanden en daarbuiten. Alle reizen die Sovjet Reizen aanbiedt hebben hun eigen charme. Wat uw vakantiebestemming ook is, in ons aanbod reizen kunt u kiezen voor een cultuurvakantie, rondreizen en individuele reizen. U kunt er zeker van zijn dat uw reis met de juiste zorg is uitgestippeld.Sovjet Reizen heeft en ...