Homepage » Azerbeidzjan

Reizen Azerbeidzjan
Azerbeidzjan
, het land van het vuur en olie gelegen op de zijderoute. De reis begint aan de Kaspische zee in Bakoe, waarbij u deze moderne stad te zien krijgt en zo naar duizenden rotsschilderingen uit de vroege steentijd reist. Tijdens deze groepsreis reizen we de bergen van Azerbeidzjan in, bekijken we het schiereiland Absheron, zien we Sheki en bewonderen we belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Daarnaast bezoeken we de deelstaat Nachitsjevan.

1 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Azerbeidzjan gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Azerbeidzjan wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.  

1 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Azerbeidzjan. Een reis naar Azerbeidzjan begint meestal in Bakoe.Kiest u voor een groepsreis naar Azerbeidzjan, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de combinatiereis van 25 dagen naar de drie landen van de Kaukasus. Daarnaast blijft de 10-daagse reis Azerbeidzjan erg populair. Een reis door Azerbeidzj ...