Homepage » Duitsland

Reizen over de Donau.

Reizen over de Donau, Oost-Europa. Deze riviercruises over de Donau biedt  u een unieke diversiteit aan bezienswaardigheden langs zijn oevers. Gedurende de Donaucruise ontdekt u de schoonheid van de Donau rivier! Vanuit Duitsland nemen we u mee over deze verbazingwekkende rivier en cruisen we over de Zwarte Zee. Onderweg ontmoet u vele culturen en kunt u genieten van een grote verscheidenheid aan landschappen. Met deze cruise doorkruizen we maar liefst 7 landen en bezoeken we de meest interessante en culturele steden. Boek nu uw droomvakantie die u over de Donau zal leiden!

1 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Duitsland gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Duitsland wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

1 GEVONDEN REIZEN

Uit ons aanbod van Donaucruises heeft u keuze uit diverse routes.Op een riviercruise over de Donau kunt u al varend genieten van een prachtig uitzicht op schitterende landschappen, pittoreske dorpjes en interessante steden gelegen aan de Donau.