Homepage » Georgië

Reizen naar Georgië

Het grootste aanbod van reizen naar Georgië vindt u bij Sovjet Reizen.  Als u kiest voor een vakantie naar Georgië biedt Sovjet Reizen u naast de groepsreis naar Georgië ook een individuele rondreis en een fly-drive naar Georgië aan. Naast deze mogelijkheden biedt Sovjet Reizen ook een groepsreis naar Georgië in combinatie met Armenië aan.

Bij een groepsreis is alles tot in de puntjes verzorgd en inclusief. Goede accommodaties, alle entreegelden, volpension en een deskundige gids.
Een reis naar Georgië is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Georgië.

5 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Georgië gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Georgië wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

2 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Georgië. Een reis naar Georgië begint meestal in Tbilisi.Kiest u voor een groepsreis naar Georgië, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de combinatiereis van 16 dagen naar Armenië & Georgië. Zeer populair is ook de 10-Daagse Nederlandstalige groepsre ...

1 GEVONDEN REIZEN

Een Fly-drive reis naar Georgië is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met een land. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u onderweg stopt om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur.De routes van onze populaire Fly-drive reizen naar Georgië zijn met zorg samengesteld.

2 GEVONDEN REIZEN

Sovjet Reizen biedt diverse fietsvakanties en wandelvakanties aan naar Georgië.  De laatste jaren ontdekten vele reizigers Georgië omwille van de prachtige gletsjers, bergen, watervallen, weelderige bossen, canyons, etc. Ontdek nu zelf waarom Georgië een van de populairste wandelbestemmingen in Europa is.