Homepage » Georgië

6 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Georgië gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Georgië wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

2 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Georgië. Een reis naar Georgië begint meestal in Tbilisi.Kiest u voor een groepsreis naar Georgië, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De meest klassieke reis is uit ons aanbod is de combinatiereis van 16 dagen naar Armenië & Georgië. Zeer populair is ook de 10-Daagse Nederlandstalige groepsre ...

1 GEVONDEN REIZEN

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming met cultuur of natuur, stad of platteland of misschien een combinatie van alles? U wilt niet in groep reizen maar wel het gemak dat alles vooraf is vastgelegd? Kijk eens bij onze selectie van individuele reizen.

1 GEVONDEN REIZEN

Een Fly-drive reis naar Georgië is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met een land. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u onderweg stopt om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur.De routes van onze populaire Fly-drive reizen naar Georgië zijn met zorg samengesteld.

2 GEVONDEN REIZEN

Sovjet Reizen biedt diverse fietsvakanties en wandelvakanties aan naar Georgië.  De laatste jaren ontdekten vele reizigers Georgië omwille van de prachtige gletsjers, bergen, watervallen, weelderige bossen, canyons, etc. Ontdek nu zelf waarom Georgië een van de populairste wandelbestemmingen in Europa is.