Homepage » Noord-Korea

Reizen naar Noord-Korea

Maak een rondreis door Noord-Korea met 2 ervaren gidsen die u dit bijzondere en moeilijk toegankelijke land laten zien tijdens de groepsreis Noord-Korea. Tijdens deze reis Noord-Korea maakt u kennis met één van de laatste communistische landen ter wereld. Sovjet Reizen biedt diverse reizen naar Noord-Korea rondom de feestdagen, waarbij de kans bestaat om de Mass Games te bewonderen die zeer bekend is in Noord-Korea.

1 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Noord-Korea gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Noord-Korea wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

1 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Noord-Korea. Kiest u voor een groepsreis naar Noord-Korea, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. De reizen naar Noord-Korea zijn onderverdeeld per thema en festiviteit in het land.Een reis door Noord-Korea is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van Noord-Korea reizen.