Homepage » Oekraïne

Reizen naar Oekraïne

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Oekraïne
Ons aanbod bestaat uit reizen naar Kiev, reizen naar Odessa, reizen naar Lviv en een combinatie van alle 3 de steden. Zoekt u een rondreis door Oekraïne, dan is misschien onze 11-daagse Nederlandstalige rondreis Oekraine een aanrader. Dergelijke rondreizen door Oekraïne zijn verrassend leuk.

Kiest u voor een stedenreis, dan is naast de reis Kiev in combinatie met Tsjernobyl/ Chernobyl een echte aanrader. Of wat dacht u van een 11-daagse groepsreis Oekraïne?
Als u kiest voor een groepsreis Oekraïne is alles voor u door onze reisspecialisten uitgestippeld.

Vanzelfsprekend kunt u naast een rondreis Oekraïne of groepsreis Oekraïne ook kiezen voor een individuele reis. Onze 11-daagse individuele reis Oekraine laat u naast de grote steden ook kennismaken met het platteland, en dat alles op eigen tempo.

Een reis naar Oekraïne is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van reizen naar Oekraïne.

 

6 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Oekraïne gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Oekraïne wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

1 GEVONDEN REIZEN

Vanaf 2017 biedt Sovjet Reizen wederom de populaire riviercruises naar Oekraïne aan. Op uw cruise door Oekraïne is alles tot in de puntjes verzorgd. Op de riviercruise van Kiev naar Odessa zal het u aan niets ontbreken.Op een cruise over de Dnjepr kunt u al varend genieten van een prachtig uitzicht op schitterende landschappen, pittoreske dorpjes en bijzondere sluizen. De schepen op de Dnjepr riviercruise leggen rege ...

1 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Oekraïne. Een reis naar Oekraïne begint meestal in Kiev.Kiest u voor een groepsreis naar Oekraïne, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. Een reis door Oekraïne is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van Oekraïne reizen.

4 GEVONDEN REIZEN

Bent u op zoek naar een individuele reis naar Oekraïne, stad of platteland of misschien een combinatie van alles? U wilt niet in groep reizen maar wel het gemak dat alles vooraf is vastgelegd?Dan is een reis uit ons aanbod van individuele reizen naar Oekraïne misschien iets wat u zoekt. Onze individuele reizen zijn met de ervaring van onze specialisten samengesteld. Vanzelfsprekend kan het zijn dat uw wens ...

3 GEVONDEN REIZEN

Als u van plan bent een stedentrip te maken, kijk dan eens in ons complete aanbod van stedentrips naar Oekraïne. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden, te denken aan Kiev, Lviv of Odessa.Doe inspiratie op en boek uw stedentrip naar wens.