Homepage » Oekraïne

Reizen naar Oekraïne

Bekijk het aanbod van Sovjet reizen voor reizen naar Oekraïne. Sovjet Reizen biedt een stedentrip Kiev aan, maar daarnaast ook een fly-drive door Oekraïne of een individuele reis Oekraïne. Daarnaast is het mogelijk om Chernobyl te bezoeken in combinatie met een citytour door Kiev tijdens uw vakantie in Oekraïne. 

7 GEVONDEN REIZEN

Voor uw gemak is het aanbod van reizen naar Oekraïne gegroepeerd per categorie. Indien u liever in een oogopslag het complete aanbod van reizen naar Oekraïne wilt bekijken kiest u voor deze mogelijkheid.

3 GEVONDEN REIZEN

U heeft bij Sovjet Reizen de keuze uit vele verschillende soorten reizen naar Oekraïne. Een reis naar Oekraïne begint meestal in Kiev.Kiest u voor een groepsreis naar Oekraïne, dan biedt Sovjet Reizen u verschillende mogelijkheden. Een reis door Oekraïne is een herinnering voor altijd, bekijk daarom snel ons aanbod van Oekraïne reizen.

4 GEVONDEN REIZEN

Bent u op zoek naar een individuele reis naar Oekraïne, stad of platteland of misschien een combinatie van alles? U wilt niet in groep reizen maar wel het gemak dat alles vooraf is vastgelegd?Dan is een reis uit ons aanbod van individuele reizen naar Oekraïne misschien iets wat u zoekt. Onze individuele reizen zijn met de ervaring van onze specialisten samengesteld. Vanzelfsprekend kan het zijn dat uw wens ...

1 GEVONDEN REIZEN

Een Fly-drive reis naar Oekraïne is een fantastische manier om op uw tempo kennis te maken met een land. Zo kunt u zelf bepalen hoe vaak u onderweg stopt om de omgeving te ontdekken en kennis te maken met de lokale cultuur.De routes van onze populaire Fly-drive reizen naar Oekraïne zijn met zorg samengesteld. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de basisroute van de Fly-drive naar eigen wens aan te passen. Met een Fly & Drive van Sovjet Reizen ...

4 GEVONDEN REIZEN

Als u van plan bent een stedentrip te maken, kijk dan eens in ons complete aanbod van stedentrips naar Oekraïne. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden, te denken aan Kiev, Lviv of Odessa.Doe inspiratie op en boek uw stedentrip naar wens.

1 GEVONDEN REIZEN

Ons aanbod van uitbreidingen op uw reis geeft u de mogelijkheid uw reis te verlengen. U kunt deze verlengingspakketten combineren met bijvoorbeeld de 8-daagse cultuurreis Moskou & Sint-Petersburg.